Packa!

Har nu börjat packa inför resan och allt känns mer verkligt. Den 2 till 7 januari åker jag till Lima för att åka skidor i Sälen med kyrkan. Det kommer bli riktigt gött men när jag kommer hem blir det stressigt eftersom jag bara kommer ha ca 2 dagar på mig att fixa allting inför Hawaii. Planet går 06.20 från Landvetter så får gå upp riktigt tidigt!

Nu är alltså förberedelserna i full gång så snart smäller det! Har dock mycket att se fram emot innan resan med skidåkning och nyårsfirande!
Frid!

Nu närmar det sig!

Hej igen. Nu var det längesen jag skrev men det blir bättring när jag väl åker iväg. Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för att först besöka min syster, Stina som är utbytesstudent i Rose Hill, Kansas.

Jag flyger först till Amsterdam och byter där till ett plan mot Atlanta. Atlantas flygplats är världens största med 90 miljoner resenärer per år. Fatta att jag kommer behöva karta!
Från Atlanta åker jag till Wichita, Kansas där jag träffar Stina och hennes nuvarande familj. Vi ska hänga i Rose Hill, shoppa på lite "Malls" och gå på collegebasket. Kansas University Jayhawks.
Är riktigt taggad nu!

RSS 2.0